MM Distribution
 
  Søg varenummer
  Konfigurator
  Indkøbskurv
  Webshop  (Vis producent)
  Din kontaktperson
  General Data Protection Regulation

Persondatapolitik

  1. GENERELLE BESTEMMELSER
    1. Denne politik om behandling af personoplysninger, herefter kaldet ”Persondatapolitik” beskriver, hvorledes MM Distribution ApS (”MMD”, ”os”, ”vores”, ”vi”) indsamler og behandler oplysninger om dig.
    2. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via MMD’s hjemmeside.
    3. MMD er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til MMD skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 8.B

  2. INDSAMLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER
    1. Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?
      1. Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, f.eks. hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer med henblik på at optimere konverteringen på hjemmesiden
      2. For at du kan købe produkter på MMD kræver det at du i forvejen er oprettet i vores system (Kun handel med B2B). Når du derefter køber et produkt på vores hjemmeside indsamler vi oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.
    2. Hvad er grundlaget for indsamlingen?
      1. Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.A.i, benytter vi til at forbedre købsoplevelsen og hjemmesiden, og til at foretage målrettet markedsføring.
      2. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svindel.
      3. Indsamling af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.A.ii, er nødvendige for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.

  3. BRUG AF DATABEHANDLERE
    1. Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at fortage den tekniske drift af hjemmesiden, f.eks. bistår vores leverandører os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af hjemmesiden. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er dataansvarlige for. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.
    2. En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google Inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her...

  4. DINE RETTIGHEDER
    1. Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.
    2. Indsigtsretten
      1. Du er til enhver tid berettiget til at anmode os skriftlig om oplysninger om blandt andet, hvilke informationer vi har registreret om dig, hvilke formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer fra.
      2. Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til info@mmd.dk sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person/firma.
    3. Retten til berigtigelse
      1. Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er i fejl i de oplysninger, som vi har registeret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.
    4. Retten til sletning
      1. I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os, f.eks. hvis du ikke ønsker, at være kunde hos os længere. I det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, f.eks. for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.
    5. Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
      1. Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.
    6. Retten til dataportabilitet
      1. Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med:
        1. At du køber et produkt af os, jf. pkt. 2.A
    7. Retten til indsigelse
      1. Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på hjemmesiden og opbygningen heraf.
      2. Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, om vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. pkt. 2.A
      3. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.
    8. Retten til at tilbagekalde samtykke
      1. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev.
      2. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på info@mmd.dk.
    9. Retten til at klage
      1. Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

  5. SLETNING AF PERSONDATA
    1. Oplysninger indsamlet om din færden på hjemmesiden jfr. Pkt. 2.A slettes, når du ikke har gjort brug af hjemmesiden og der ikke har været aktivitet på kontoen såsom køb, ændret oplysninger eller logget ind, dette gøres som udgangspunkt efter 5 år.
    2. Alle fakturerer opbevares i 5 år fra udgangen af regnskabsåret i overensstemmelse med bogføringsloven.
    3. Alle købsoplysninger slettes efter 5 år.

  6. SIKKERHED
    1. Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hænderligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
    2. Kun medarbejdere, der har reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

  7. COOKIES
    1. MMD ApS benytter sig af cookies på hjemmesiden for at forbedre brugeroplevelsen samt personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart, f.eks. Google. Ved at bruge vores site godkender du brugen af cookies.
    2. En cookie er en lille datafil, der giver mulighed for at lagre oplysninger eller tilgå allerede lagrede oplysninger på din computer fra den hjemmeside, du besøger. Cookies bruges af langt de fleste hjemmesider i dag. Cookies er med til at sikre, at hjemmesidens funktioner fungerer, som de skal, og de bruges til at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der lagres ikke nogen personlige informationer i vores cookies, og de kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.
    3. Herunder findes en liste over de cookies, som MMD bruger for at forbedre brugeroplevelsen.
      Cookie Type Beskrivelse
      ASPSESSIONIDQQSQBSBQ Session Session cookie som benyttes til at huske dine valg på sitet.
      __utma Persistent Google analytics: Bruges til at lave statistik på hvordan brugerne benytter sitet, således at vi løbende kan optimere sitet.
      __utmb Session Google analytics: Bruges til at lave statistik på hvordan brugerne benytter sitet, således at vi løbende kan optimere sitet.
      __utmc Session Google analytics: Bruges til at lave statistik på hvordan brugerne benytter sitet, således at vi løbende kan optimere sitet.
      __utmt* Session Google analytics: Bruges til at lave statistik på hvordan brugerne benytter sitet, således at vi løbende kan optimere sitet.
      __utmz Persistent Google analytics: Bruges til at lave statistik på hvordan brugerne benytter sitet, således at vi løbende kan optimere sitet.
      user Persistent Indeholder hjemmeside bruger informationer.
    4. Såfremt du ikke ønsker at tillade cookies, findes der på erhvervsstyrelsens hjemmeside en guide til, hvordan dette kan undgås. https://erhvervsstyrelsen.dk/saadan-undgaar-du-cookies.

  8. KONTAKTOPLYSNINGER
    1. MMD ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.
    2. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik, kan du kontakte:

      • MM Distribution ApS
        Høgemosevænget 1
        8380 Trige
        Tlf. nr.: 89 266 266
        E-mail: info@mmd.dk

  9. ÆNDRINGER I PERSONDATAPOLITIKKEN
    1. Vi er til enhver tid berettiget til at fortage ændringer i denne Persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, opdater vi versions nummeret og datoen.
    2. Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.

  10. VERSIONER
    1. Dette er version 1.0 af MMD’s persondatapolitik dateret den 24. maj 2018.


  Nyeste Supplies
 
 
Canon 2164C002
  Tilbud
 
 
Canon 0318C001
 
  Nyeste Hardware
 
 
HP C6980A
     
Prisfald populær laserjet serie
MMD © 2005 - 2018 - All Rights Reserved